InicioDEPORTESVOLEI PÒRTOLCrónicas y resultados de los equipos del CV Pòrtol

Crónicas y resultados de los equipos del CV Pòrtol

Crónicas y fotos CV Pòrtol
Partits de jornada (17/18/19 de març)

Bon partit el viscut avui entre el nostre equip infantil femení Motorisa Negre i el CV Artà.

A poc a poc ens hem ficat en el partit, però el mal començament al inici ha fet perdre 19-25. Al  segon set i després de cinc canvis, l’equip ha continuat millorant, sobretot en defensa i recepció guanyant 25-20, el tercer set ha tornat a ser molt igualat amb un bon joc dels dos equips guanyant 22-25 les visitants. El quart set ha estat clarament dominat per l’Artà gràcies al seu bon servei i atac.

Enhorabona a totes pel gran partit realitzat.

Gran partit de Mateu Motors CVP blau en la seva visita a Porto Cristo.

Malgrat el resultat en contra, han sabut lluitar enfront d’un dur rival i els resultats dels sets ho mostren, us deixem per aquí el marcador: S1:25-13/S2:18-25/S3:25-19/S4:25-12

Durant tot el joc, encara que amb alts i baixos, s’han vist dos equips molt parells i Mateu Motors va poder quedar-se amb un dels sets, que malgrat no sumar els 3 punts, ajuda a continuar amb l’objectiu a l’equip i a l’afició, que no va deixar d’encoratjar en cap moment als nostres jugadors.

ES CRUCE CVP NEGRE  VS. CV ESPORLES

Partit molt irregular per part del nostre infantil, en el qual malgrat jugar moments de bon joc, no va desplegar el joc esperat.

Gran partit dels centrals que estan en un gran moment de forma, us deixem el marcador per aqui S1: 25-17 / S2: 25-16 / S3: 25-15

La setmana que ve derbi contra Manacor en la qual s’asseguraria el primer lloc en la lliga .

Continuem invictes

4️rtª jornada d’aquesta última fase de classificació en la qual els jugadors de AG CHILDREN, CV PÒRTOL, van caure derrotats per 3-1 contra un potent CV MANACOR. ‼️

L’equip local va aconseguir avançar-se en el marcador i fer-se amb el primer set.

A partir del segon set els de Manacor, van anar sempre superiors i col·locats molt bé en el camp i amb un potent atac, no van donar opció a l’equip de AG CHILDREN CVP que va veure el segon set , tercer i quart set, com l’equip visitant no va donar treva en el marcador i va sentenciar amb un 1-3 aquesta antepenúltima jornada.

Mancant dues jornades per al final de la lliga, volem felicitar a tot l’equip de AG CHILDREN CV PÒRTOL, per la magnífica temporada, ja que tenen garantida la tercera plaça, tenint en compte que l’equip format íntegrament per alevins i benjamins, ens il·lusiona veure els avanços i la progressió tant individual com col·lectiva de l’equip.

Enhorabona, jugadors seguiu així!!!!

VIATGES LLABRÉS VS. CV EIVISSA

«Últim partit de la lliga regular on per fi, després de tota la temporada, hem pogut comptar amb tots i cadascun dels nostres jugadors.

Partit que es presentava complicat en veure que el rival tenia tots els seus jugadors que han estat jugant en categories superiors durant tota la temporada

En tot el primer set ha regnat la igualtat on la nostra gran recepció i força en atac ha declinat la balança final de set cap al nostre costat.

Un inici de segon set una cosa erràtica ens fa començar 4 punts a baix.Grans rondes de servei i bona defensa, forçant així les fallades del contrincant, aconseguim guanyar còmodament el set.

El tercer s’inicia de manera molt més correcta i imposant el nostre nivell de joc, la qual cosa ha facilitat poder donar més minuts a tots els jugadors i assolir la victòria per a acabar en el més alt de la taula.

Següent estació: CAMPIONAT DE BALEARS

MPT INF MAS BLAU VS. CV ALARÓ ‼️

Partit guanyat gràcies a la bona predisposició de tot l’equip en esforçar-se a mantenir un molt bon rigor tàctic, però sobretot tècnic que els va permetre cometre molt pocs errors no forçats, sobretot en el servei.

Cal destacar que varen continuar jugant tots els components de l’equip i fins i tot els que menys minuts solen tenir varen gaudir d’un major protagonisme.

Enhorabona a tots, però sobretot als jugadors més joves que varen poder demostrar davant el públic assistent la seva evolució»

LIMPIEZAS CANDOR CVP CV SÒLLER

Una dura derrota de LIMPIEZAS CANDOR CAD MAS davant un potent CV Sóller, els dos rivals directes en la zona mitjana de la classificació per a finalitzar les seves opcions de classificació.

El primer set va començar molt igualat amb uns detalls molt petits Sóller va poder aprofitar i tancar el set 27-25

Durant el partit, tots dos equips van lluitar molt en el seu joc deixant sets en S2:25-27-S3:25-23 i S4:23-25.

En el cinquè set el  LIMPIEZAS CANDOR CV Pòrtol va començar a cometre massa errors, donant un ampli avantatge al CV Sóller des del principi. Acabant el set amb clar un 15-5.

Felicitats a tots dos equips pel nivell que han demostrat i a continuar treballant

CA’S TORD INF MAS VS. CV SANT JOSEP GROC.

Partit de més a menys davant un rival molt lluitador i ben plantat en la pista.CA’S TORD INF MAS VERMELL, va cometre error a la recepció i defensa que van facilitar el creixement al marcador del rival.

Queden dues jornades davant dos rivals molt forts que estan per davant en la classificació.

Toca treballar més i més dur si volem treure resultats, igual que hem fet fins ara

Merescudíssima victòria de ES MERCA davant el CV Mayurca per un clar i contundent 0-3.

Les jugadores d’ ES MERCA venien amb ganes de revenja, perquè recordem que en el partit d’anada vam perdre 3-1, i vagi si la van tenir. Dominem la trobada en tot moment, posant-nos des del principi de cada set per davant en el marcador i agafant avantatge a base de ratxes de servei.

A més, a això se li va sumar la bona actitud defensiva i comunicació entre les jugadores, no permetent que caigués cap pilota en el nostre camp. La guinda del pastís van ser la picardia i contundència en els atacs, perquè pegàvem sense por i buscàvem a la perfecció els buits en defensa del rival.

Tot el conjunt va estar endollat en tot el partit, fins i tot les que sortien de la banqueta per a seguir l’estratègia plantejada era com si haguessin estat en la pista en tot moment. Van fer pinya amb totes les forces, provocant que es notés en el joc, perquè el Mayurca no va saber reaccionar davant això

Enhorabona a totes i cadascuna de les jugadores d’ES MERCA per la gran progressió que estan tenint, tan individual com conjuntament. Aquest és el resultat del seu constant treball. Donar les gràcies també a la nostra meravellosa afició, que està sempre aquí per a donar-nos suport. Ànim i a seguir per aquest camí!!»