InicioDEPORTESVOLEI PÒRTOLResultados de los partidos jugados por los equipos del CV Pòrtol

Resultados de los partidos jugados por los equipos del CV Pòrtol

Crónicas y fotos CV Pòrtol
Partits de jornada (24/25/26 de febrer)

Derrota amb Bon sabor de boca de MOTORISA Inf Fem vs. Cv Algaida

Bon partit el jugat ahir a la nit contra l’equip primer classificat, CV Algaida.

En el primer set sortim molt concentrades i el joc va estar molt igualat fins que diversos errors i el bon atac de l’equip rival van fer que se n’anessin en el marcador, deixat el set a 25-11

En el segon set després de canviar de sistema de joc les jugadores del MOTORISA CVP van tornar a ficar-se en el partit, i fent un gran joc van aconseguir imposar-se per 23-25.

En el tercer set malgrat el marcador 25-13, les jugadores del MOTORISA CVp ho van donar tot veient-se punts molt llargs i lluitant cada pilota, al final el bon joc del rival sobretot en atac van decantar el marcador a favor seu.

El quart set va ser la mateixa dinàmica que els sets anteriors, dos equips lluitant cada punt amb un marcador molt ajustat fins al final on un parell de fallades van fer que CV Algaida se n’anés en el marcador amb un 25-19.

Ahir malgrat perdre gaudim de veure un bon partit i el potencial del nostre equip. Donar l’enhorabona a l’Algaida i les gràcies a la nostra gran afició que semblava que jugàvem a casa.

Gran partit del nostre equip RSM 2n Nacional contra un lluitador Vilafranca

Tenint una sèrie de canvis al sistema de joc, els nostres jugadors han pogut tirar el partit endavant.‼️

En el 1r set hem començat confiats i amb decisió en cada punt, s’ha tancat amb un marcador 14-25. En 2 set s’ha perdut la concentració i CV Vilafranca ho ha pogut aprofitar tancant el Set amb 25-22. El 3er set va acabar en el nostre favor amb 15-25, gràcies a tornar al nostre joc. En el 4 set va començar malament perdent 20-12 Els jugadors de RSM ha remuntat a 25-23 sense poder guanyar el set per dubtar en punts decisius.

Finalment, els jugadors de RSM han tancat el tie break amb un clar 15-11

Voldrem agrair als jugadors pel gran esforç, ja que varis han jugat en posicions no habituals.

Victòria de Ca’s Tord Inf Mas vs. CV SANT JOSEP ‼️

Partit bastant igualat que es va acabar guanyant per petits detalls com algunes bones ratxes de serveis i atacs contundents. L’equip rival lluito molt en defensa.

Donem millorar la mobilitat en recepció i defensa, així com reduir els errors no forçats.

Tot l’equip de CA’S TORD INF MAS VERMELL va estar molt lluitador el que ens va permetre remuntar la perduda del primer set.‼️

Victòria d’ES CRUCE vs. CV Esporles amb un 0-3, S1:10-25 / S2:14-25 / S3:21-25

Gran resultat en el primer partit de la Lliga pel títol davant un rival que no va posar les coses fàcil en cap moment. Encertats en defensa i atac, però negats en un dels nostres punts forts que és el servei. Bones sensacions de cara al pròxim partit d’equips invictes en la lliga regular aquest pròxim diumenge‼️

IMPRESSIONANT victòria de l’AG CHILDREN PÒRTOL infantil masculí

Format íntegrament per alevins i dos benjamins que s’apodera d’una victòria en la primera jornada de la fase final de la lliga, en la qual els de Manacor, es van avançar en el primer set amb un ajustat marcador de 25-22.‼️

Segon i tercers set guanyats per l’equip AG CHILDREN CVP, que van plantar cara a un potentíssim CV Manacor, que es va veure obligat a guanyar el quart set per a finalment haver de disputar el tie-break.‼️

Volem destacar el gran nivell de voleibol que s’ha vist avui en NA CAPELLERA, i felicitar l’equip local per l’altíssim nivell de joc.

Donar l’enhorabona a TOTS els integrants de l’equip de PÒRTOL que han demostrat durant tot el partit una concentració i una atenció al joc cosa que els ha permès aconseguir la victòria.

Amarga derrota de Café Del Parque CAD FEM davant el CV Petra

Un partit on les jugadores mostraven una falta de concentració, jugant a un nivell inferior al que estan acostumades. La falta d’experiència ens va tornar a jugar una mala passada i això, sumat a la gran quantitat d’errors no forçats comesos per les nostres jugadores, va fer que les rivals obtinguessin la victòria amb facilitat. Reprenguem el camí que havíem agafat amb anterioritat i continuem treballant per a millorar!

Victòria d’ ES MERCA davant el CV Artà per 3-0

Un partit on no es va reflectir el nivell de joc que té l’equip d’ Es Merca.

Van començar la trobada molt bé, amb un avantatge de 10-0 en el marcador gràcies al servei tàctic que portem entrenant diverses setmanes.  No obstant això, en veure que el ritme de joc era lent, les nostres es van relaxar fins al punt de començar a cometre fallades que ni a principi de temporada feien. Així i tot, dominem el partit en tot moment, encara que a causa d’aquests errors no forçats, el marcador no va reflectir l’enorme diferència de nivells que va haver-hi entre tots dos equips. No cal confiar-se, encara ens queda gairebé tota la segona volta i molt per aprendre. Tornem a treballar com ho havíem fet fins ara!»

Derrota de Motocity Cad Mas Blanc vs. CV Sant Josep

L’equip ha pogut fer un bon partit, tot i que es van modificar les rotacions titulars.L’equip va cometre molt d’error all K1 el que no li va permetre construir jugades i dificultava la dinàmica del partit.

Us deixem els resultats del set per mostrar la intensitat dels dos equips al camp 25-10 / 25-17 / 21-25/ 25-12.

A continuar treballant i millorant.

Bon partit de Viatjes Llabrés vs. CV Muro, amb un 3-0

Un partit controlant en tot moment la nostra recepció i evitant errors en el servei per a posar difícil la construcció de joc del rival.🙌💥

Un gran esforç en bloqueig i bones col·locacions ens permeten controlar els 3 sets amb un joc fluid i pocs errors davant un rival que va posar molt d’esforç malgrat la diferència de nivell de joc.

Un altre passet més que deixa encarrilada la primera posició per a ser campions de lliga.»

El diumenge 26 juguem un amistós el FRAU inf.fem. amb un equip de veteranes del club

Va ser un partit molt disputat i igualat on vam poder veure la molt notòria progressió de les veteranes i la prova de conceptes avançats per part de les infantils. Tots els sets van acabar molt ajustats, mostrat el nivell de les jugadores del club. Al final totes van quedar contentes amb una tarda dedicada al voleibol.

CV PÒRTOL VS. CV VIKINGS PRAT

Partit jugat contra els 2ns classificats en el qual no hem trobat el ritme del partit.

En el primer set s’ha complicat en l’inici amb una sèrie de fallades en recepció i en atac que ens han llastrat 6 punts i contra aquests equips no es poden donar tantes concessions.

El 2no i 3er set hem competit bé, amb marcadors igualats, però que per fallades en moments importants els ha donat peu a puntuar i distanciar-se prou per a guanyar-los.

No queda una altra que continuar treballant per a corregir totes aquestes fallades que no hem de fer.