lunes 29 noviembre 2021
spot_imgspot_img
InicioMALLORCAPREMSA FORANADansa, Atletisme, Oli, Música… i més coses

Dansa, Atletisme, Oli, Música… i més coses

Retalls de Premsa Forana

Biel Massot i Muntaner


(Cala Millor7, 450)

Política municipal

Jaume Servera és regidor a l’oposició i líder del PP serverí. Com passa en general pertot arreu, veu malament el pacte de govern que hi ha actualment a Son Servera: «Personalment crec que fa molts anys que governen junts i que aquest pacte ja ESTÀ CREMAT. Ja no s’aguanten entre ells i qui paguen els plats bruts són tots els serverins i totes les serverines.
Si feim un resum del que ha passat durant els darrers anys amb aquest pacte, és evident que mentre un partit ha anat sumant vots (PSOE), l’altre els ha anat restant (INDEPENDENTS). No puc entendre la política dels INDEPENDENTS, han anteposat els interessos propis (han consentit tornar a pactar amb el PSOE sense valorar les altres alternatives de pacte just perquè ni hi hagi el PP governant) abans que els interessos del partit (que en teoria és independent). Crec que els INDEPENDENTS estan pagant la factura d’haver reiterat el pacte amb el PSOE.
Crec que ARA és el pitjor moment del pacte en molts d’anys. Cada vegada són més fortes les veus que xerren d’una possible dimissió d’un regidor o d’una regidora de pes dins el pacte. Això suposarà una tercera dimissió o renúncia d’un governant en aquesta legislatura. Això és un exemple clar de la DEBILITAT DE L’ACTUAL PACTE». …política i polítics!!…
(Cala Millor7, 450)

Dansa

Manuel Segovia és coreògraf i director de la Compañía Ibérica de Danza, que va ser a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Quan li demanen si ell considera que «la dansa és tan contundent com la vida», respon: «Sense cap dubte la dansa és un univers apassionat ple de vida, és la vida duita a la poètica de l’instant en el present en marxa, la dansa és arribar a l’emoció a través del moviment».
(Manel I. Serrano Servera, Cala Millor7, 450)

Club Atletisme Son Servera

Crida l’atenció la quantitat de proves que han tengut, especialment el mes de setembre «que és un mes molt apreciat pels esportistes perquè les temperatures solen anar minvant i es fa molt més agradable la pràctica de l’esport a l’aire lliure.» Realment ha estat un mes mogut quant a proves i el club ha tengut presència en tot tipus de curses: muntanya, marxa nòrdica, curses populars i triatlons. Segons conten «per a molts, el setembre també és un mes de tornada als entrenaments rutinaris després de l’estiu, mentre que curiosament n’hi ha que ja estan posant en pràcticament fi a la temporada, com és el cas d’aquells que practiquen triatló».
(Cala Millor7, 450)

Festes del Turista 2021

Han tengut lloc a finals de setembre als carrers centrals de Cala Millor i Cala Bona. La regidora de Turisme de Son Servera, Marga Vives, explicava: «Hem organitzat activitats dins les limitacions actuals per les restriccions, tant diürnes com nocturnes, dirigides tant al turista com als residents i visitants, mitjançant les quals pretenem donar a conèixer la nostra cultura popular». Per la seva part, el regidor de Turisme de Sant Llorenç i actual president del Consorci de Turisme, Nicolau Bordal, declarà: «És una oportunitat per donar a conèixer tot el que podem oferir i també un punt de trobada entre residents i turistes que pot ajudar a la reactivació del sector. Des del Consorci feim un esforç per publicitatr aquestes festes als mitjans de comunicació locals perquè la gent d’aquí també hi participi».
(Magdalena Ordinas, Cala Millor7, 450)

Oli

L’Ajuntament serverí té una curiosa iniciativa per afavorir que els petits productors i veïnats particulars transformin la seva collita d’olives en oli casolà. La regidoria d’Agricultura, Pesca i Medi Ambient informa que «la recollida d’olives per fer oli es farà en dos dies per tal d’oferir més flexibilitat: Els dies 26 d’octubre i el 9 de novembre, de les 7.30 a les 13.30 a l’edifici de sa Brigada».
(Cala Millor7, 450)

Serafí Nebot

El consistori de Son Servera va aprovar al darrer ple municipal que el fins ara anomenat carrer del Sol canviï de nomenclatura pel carrer de Serafí Nebot, «en reconeixement a la persona i a la seva trajectòria com a músic, a més de ser recordat com la veu romàntica i mítica del grup musical Los Javaloyas».
El cantant, professor del Conservatori i violí de l’Orquestra Simfònica de les Balears «ha format part de la història musical del nostre país i com a serverí no ha deixat mai de col·laborar per incentivar la cultura del nostre poble».
(Cala Millor7, 450)

Mostra col·lectiva

Fou inaugurada a l’Auditori sa Màniga amb el nom «Art Cala Millor», comissariada per Antoni Sansó. Es tracta d’una aposta per aconseguir la desestacionalització del sector turístic i donar una visió més àmplia de l’art contemporani a partir de les obres dels diferents artistes participants. Els artistes seleccionats són: Michel Beaucage, Jim Bird, Matias Krahn, Natasha Lebedeva, Cris Pink, Horacio Sapere, Amparo Sard, Mariana Sarraute, Fernando Savino, Joan Trujillo, Olimpia Velasco i Amador Magraner.
L’exposició restarà oberta fins dia 6 de gener de 2022.
(Cala Millor7, 450, X ’21)

Compartir noticia en redes sociales?
Facebook Twitter
ARTÍCULOS RELACIONADOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

spot_img

Últimas noticias

Comentarios