Dones de Marratxí, la nova associació marratxinera que lluita per la igualtat de gènere dins el nostre municipi

julio 20, 2021
dones marratxi_2

Amb motiu de les festes patronals del nucli de Pòrtol, la nova associació «Dones de Marratxí» va començar la seva tasca de divulgació de la seva existència muntant una paradeta informativa al mercadet nocturn que estava programat dins els esdeveniments a les festes de la Mare de Déu del Carme.

«El principal objectiu d’aquesta tasca de difusió és aconseguir que les dones del nostre municipi estiguin assabentades de la nostra existència i s’uneixin a la nostra lluita» afirma Petra Amengual, presidenta de l’associació, «just acabam d’arrancar, però com més dones participin del projecte més incidència podrem fer amb les nostres accions i activitats» afegeix.

«Dones de Marratxí», que ja té presència a les xarxes socials, aprofitarà altres esdeveniments de les festes estiuenques dels diferents nuclis de Marratxí per tal de donar-se a conèixer i seguir creixent dia a dia en nombre d’associades.

Per qualsevol dubte o aclariment:

Contacte: Petra Amengual – presidenta de Dones de Marratxí  626 03 03 26

Correu electrònic: donesdemarratxi@gmail.com

FULLETÓ INFORMATIU DONES DE MARRATXÍ-1_Página_1 FULLETÓ INFORMATIU DONES DE MARRATXÍ-1_Página_2

Compartir noticia en redes sociales?
Facebook Twitter

Escribe un comentario

(*Opina y comenta siempre desde el respeto. Sin insultos, ofensas, descalificaciones personales y/o injurias. www.diariodemarratxi.com se reserva el derecho a no publicar comentarios inapropiados, contrarios a las leyes o lesivos. )

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>