Crónicas y resultados de los equipos del CV Pòrtol

Crónicas y fotos CV Pòrtol

DERROTA DE CV PÒRTOL VS. CV MANACOR , Amb un 3-1 pels veïnats de la nostra illa

Partit intens i molt competit que es va perdre per petits detalls.

El primer set va ser un estira-i-arronsa continu dels dos equips mallorquins amb diferències mínimes en el marcador. Van ser als últims punts on vàrem jugar al nostre joc i guanyar així el set.

El segon ens va llastrar el mal inici per errades a la recepció i contra equips com CV MANACOR no et pots permetre el luxe de fallar en excés.

Els següents sets, encara que es van perdre, es varen lluitar fins al final, batallant cada punt amb intensitat… però CV MANACOR van saber jugar millor als punts decisius.

Bona línia de treball només falta rematar-ho, aprenent dels errors i millorant cada vegada més als entrenaments.

Diada d’ ES CONSELL

Dissabte va ser el dia pels més petits i petites del club. Els nostres Alevins i Benjamí de Trans-illes i Extranjeria i Nacionalidad, varen gaudir d’una diada amb jugadors i jugadores d’altres clubs. A més de nosaltres, també estaven equips com CV BUNYOLA,CV SÓLLER, CV VALLDEMOSSA,CV ALARÓ i CV ESPORLES. Fent pinya per tota l’illa. Una diada plena d’aprenentatges, bon clima i diversió creant així les primeres experiències de competició pels més petits del club.

DERROTA MPT INF MAS vs. CAS TORD INF MAS

Tot i la derrota s’ha pogut veure l’evolució de l’equip al llarg de la primera volta del campionat fins al punt d’arribar a plantar cara en el tercer set a un gran conjunt com és el CA´S TORD CV PÒRTOL que ha disputat un partit molt seriós sobretot en el servei i en el plantejament tàctic del partit.

L’objectiu del MPT CV PÒRTOL era aconseguir les menys errades possibles en el servei i aconseguir un control de la pilota que ens permetés organitzar l’atac, a més de tenir una actitud més activa durant el joc per aconseguir més defenses i contraatacs.

El propòsit s’ha assolit i el públic assistent ha pogut gaudir de grans jugades amb diverses defenses i contraatacs que han fet un partit molt vistós i entretingut. Ànims i a seguir amb la bona feina que es fa als entrenaments que ja està donant els seus fruits.

MATEU MOTORS CAD MASC VS CV PORTO CRISTO

Una altra dura jornada per al Mateu Motors, que va rebre en el Poliesportiu Blanquerna a CV Porto Crist. Va ser 3 a 0 a favor dels visitants. El primer set, els  jugadors portolans van entrar nerviosos i no van poder revertir la situació.

En el segon i tercer set, no obstant això, es van ficar més en el partit i van lluitar cada punt, inclusivament van tenir una ratxa de serveis que semblava que podien remuntar el set final, però no va ser suficient. Igualment, el sabor de boca no va ser del tot amarg, ja que l’equip va aconseguir motivar-se i així demostrar que a poc a poc van millorant.

Còmoda victòria de ES MERCA CV Pòrtol davant el CV Bunyola per 3-0.

A causa de la gran diferència entre tots dos equips, s’ha aprofitat perquè aquelles jugadores que no compten amb tanta experiència de joc poguessin estar en la pista. Així i tot, l’equip ha sabut mantenir un elevat nivell de joc, demostrant que qualsevol de les noies és capaç de sortir a jugar i donar-ho tot.

No obstant això, una petita baixada de concentració en l’últim set ha permès que les visitants s’acostessin en el marcador, encara que les nostres han sabut reposar-se ràpidament i anotar l’última màniga a favor seu i, per tant, obtenint la victòria de la trobada. Enhorabona a totes elles pel treball que estan fent i a continuar així, que ja només ens queda un partit més abans de l’aturada de Nadal

Primera victòria d’EQS ELECTRICAS INF FEM vs. CV BUNYOLA

Victòria amb un 0-3, S1: 22-25/S2: 10-25/ S3: 21-25.

La feina de les nostres jugadores va donant a poc a poc els seus resultats. Les jugadores d’EQS 🔌 varen saber mantenir la calma en tot moment i demostrar tot allò que han treballat durant aquests mesos.

Els saques varen jugar a favor nostre, una bona defensa i un bon paper a la xarxa. Encara queda molt per millorar, continuem fent feina.

DERBI A CASA; ES CRUCE VS AG CHILDREN

Partit disputat entre els dos primers classificats de la lliga, en el qual sabíem que anava a guanyar el Club Voleibol Pòrtol!! Trobada intensa amb moments igualats en el marcador, un partit emocionant i lluitat per tots dos equips.

Finalment, amb 3 sets per sota va guanyar ES CRUCE, que es reafirma a la primera posició de la lliga. Molt contents amb el treball realitzat per AG CHILDREN (format íntegrament per alevins i benjamins) que mantenen la segona posició en la taula, després del primer partit de la segona volta. Rivalitat «SANA», entre amics, companys i fins i tot germans.

LIMPIEZAS CANDOR VS. CV MANACOR, Victòria amb un 3-0, 25-15, 25-12,25-19.

Avui hem jugat davant el segon equip de Manacor, un equip lluitador i amb bona projecció. Els nostres jugadors han jugat un partit seriós i concentrats, permetent que tots hagin pogut gaudir del partit, fins i tot hem pogut donar minuts a un jove jugador del nostre Infantil AG Children, en Dani Arndt.

Ben segur que tant ell com altres companys d’equip podran anar demostrant les seves capacitats i participar en altres partits. Una victòria que ens permet seguir disputant aquesta Lliga en totes les garanties, davant rivals molt potents.

VIATGES LLABRÉS vs. CV SÓLLER, VICTÒRIA INDISCUTIBLE AMB UN 3-1, S1: 25-17 / S2: 25-14 / S3: 22-25 / S4: 25-23⭐

Partit important on ens enfrontàvem els dos primers classificats, arribant tots dos al partit amb moltes de victòries.

Partit que sabíem que anava a ser entretingut i complicat, ja que davant teníem no sols a excompanys sinó també bons amics.

El primer set juguem molt còmodes amb bona recepció i un grandíssim treball en atac on a penes vam donar opcions al rival per a defensar.

El segon set, amb la mateixa tònica que el primer i una millora en el nostre servei, també va caure amb relativa facilitat del nostre costat.

En el tercer set es va començar a notar el fred i el cansament de tota l’explosivitat demostrada durant els dos anteriors. Una molt bona feina en servei del CV Sóller ens va fer arribar ajustats a final de set on no aconseguim remuntar per a guanyar-ho.

El quart set va ser molt ajustat durant tot el temps. CV Sóller es va començar a trobar més còmode i motivat després de la victòria del set anterior i ens va costar molt tancar el set en un final d’infart tinc igualats 18-18 a final de set on una molt bona feina en atac i alguna fallada rival assolim la victòria.

Una altra setmana que seguim lideris i invictes.

CA’S TORD CV PÒRTOL inf masc vs CV Porto Cristo

Resultat: Victòria per a casa! Amb un 3-0 i els marcadors a S1: 25-8 / S2: 25-19 / S3: 25-17.

Gran partit dels nostres jugadors que en cap moment van deixar entrar en el partit a l’equip rival.

El nostre Rival CV PORTO CRISTO, ens va comprar el parit més del que reflecteix el marcador.

Avui hi ha festa al Bar- Restaurant CA’S TORD pel seu 5é aniversari, no us ho podeu perdre!

FRAU INF FEM VS. SANT JOAN

Derrota de les nostres jugadores de FRAU CVP INF FEM amb un 0-3 contra Sant Joan.

El nostre rival és un bon exemple d’un equip que ataca totes les pilotes rematant. Les jugadores de FRAU INF FEM van defensar bé quasi totes les pilotes rematades.

El nostre equip va mostrar molt de nivell al servei, on vam assegurar molts de punts. Aprenem dels errors per continuar millorant.

CRÒNICA 1r NACIONAL JORNADA (12/11)

Derrota de CLUB VOLEIBOL PÒRTOL vs.  CV MUNDET però amb bones sensacions.

S1:25-19 S2:25-22 S3:21-25 S4:25-16

L’equip CLUB VOLEIBOL PÒRTOL va jugar contra els 2ns classificats un partit a priori complicat, però l’equip va estar a l’altura i li vam posar les coses molt difícils al CV Mundet.

Els dos primers van ser molt renyits amb bones fases de joc per ambdós equips. Amb els marcadors molt igualats, el CLUB VOLEIBOL PÒRTOL va perdre per petits detalls.

El 3r va ser nostre amb un joc dinàmic i fent mal amb un servei contundent que dificultava l’atac de l’equip local el que aprofitàvem per a, a poc a poc, distanciar-nos i guanyar el set.

L’últim set es va definir al principi amb un parcial d’inici de 5 punts per a l’equip de CV Mundet el que va dificultar que l’equip pogués aconseguir-los.

Per acabar: bon partit de l’equip que a poc a poc va trobant una línia de joc ascendent.