InicioDEPORTESVOLEI PÒRTOLResultados de los partidos jugados por los equipos del CV Pòrtol

Resultados de los partidos jugados por los equipos del CV Pòrtol

Crónicas y fotos CV Pòrtol

Partits de jornada (11-12-13/11)

ES CRUCE CV PÒRTOL INF MASC GUANYA 3-0 a CV Algaida

Bon partit dels nostres jugadors d’ES CRUCE contra CV ALGAIDA el segon classificat de la nostra lliga.

Partit seriós, amb continuïtat i bones fases de joc. Els jugadors varen ser contundents en defensa i atac, a més de mostrar un segur.

Toca continuar treballant per poder mantenir-nos així.

VIATGES LLABRÉS vs. CV CIUTADELLA AMB UN 3-0 Impecable dels nostres juvenils

Hem estat concentrats des del primer moment en el partit contra CV CIUTADELLA

Al primer set hem fet errors a alguns serveis i concentració en els atacs, i pareixia que el rival s’anava a imposar.

Ens hem tornat a ficar de seguida en el set després dels errors a la concentració i de seguida hem pogut tirar endavant el partit, fins a aconseguir el resultat final de la victòria 3-0.

En tots els sets hem fet molt bona recepció i defensa i així hem pogut obtenir el resultat esperat.

Victòria del RSM 2n nacional vs. Son Servera

Molt bon partit durant els 2 primers sets, en els quals els nostres jugadors van demostrar el seu valor. Concentrats i sense donar opcions al nostre rival amb una bona recepció que va permetre una gran direcció de joc per part del nostre colocador.

Més complicat va ser el tercer set, on un lluitador Vòlei Son Servera ens va obligar a competir fins a l’últim punt

Volem felicitar l’afició del Vòlei Son Servera per ser un exemple d’equip, animant en tot moment al seu equip sense descans.  Igualment, volem agrair a la nostra el suport durant tot el partit.

Victòria de VESTOPAZZO CV PÒRTOL vs. MOTO CITY CV. PÒRTOL

Gran partit el disputat entre els nostres cadets, on vam poder veure la progressió en el joc i conceptes tàctics de tots dos equips.

Encara que volem fer especial esment als nostres cracks de MOTO CITY CV. PÒRTOL que gràcies al seu esforç i implicació estan evolucionant a un alt ritme.

A continuar igual campions!

Ca’s tord inf mas VS. CV Manacor

Els nostres jugadors de Ca’s tord inf mas, varen competir la 4r jornada contra CV Manacor.

Va ser un partit disputat, on els nostres jugadors no vam saber imposar-se davant aquest rival

Al 2n set pareixia que havia canviat el sentit del partit. Ca’s tord inf mas va mostrar les seves habilitats a la recepció i l’atac, però CV Manacor sabia que fer i va assolir el set amb un 25-23.

Bon partit de CV Manacor, mostrant el seu nivell de joc i d’espectacle.

Toca continuar treballant perquè en el partit de tornada, puguem tornar amb una victòria.

Victòria del nostre equip Motorisa infantil femení en el camp del Manacor.

Partit que ha donat l’oportunitat per practicar amb tot l’equip noves dinàmiques. En general el nostre equip ha fet un bon partit dominant sobretot en atac i amb un bon servei.

En el primer set, el marcador va estar molt ajuntant, en fer un bon joc, però relaxat… fet que va fer que a final de set un Manacor molt combatiu remuntés acabant 23-25 a favor nostre.

En el segon set després de fer canvis tècnics es va tornar a jugar a gran nivell dominant en marcador i guanyant amb un 17-25.

En el tercer set la relaxació i els simples errors va aprofitar Manacor per guanyar amb un 25-13.

Al 4rt set l’equip va tornar a jugar molt concentrat a gran nivell guanyant clarament per 7-25.

Bon partit i destacar el bé que han jugat tot el conjunt!

Remuntada espectacular de les nostres jugadores d’Open Marratxi Inf fem en un partit molt igualat de principi a fi contra Porto Cristo.

Comencem la jornada amb una mica de nirvis sense poder demostrar el nostre joc, això va començar a canviar a poc a poc.

Un partit que comencem perdent 0-2, acabem 3-2 guanyant realitzant un gran voleibol.

Primera victòria de moltes del grup d’iniciació amb ganes de mostrar tot el seu potencial.

Impecable Victòria de CAN PEP CARNS I DELICÍES, 2n nacional femenina.

Victòria important i complicada sobretot mentalment.

Ens enfrontem CV SANT JOSEP, un rival molt dur en defensa, per la qual cosa calia tenir paciència i treballar molt el nostre atac i defensa.

Comencem el partit a favor nostre, però en el tercer set (tenint un punt de partit) ens donen la volta a la trobada.

Un quart set complicat mentalment que ens serveix a poc a poc per a recuperar la confiança.

El cinquè set tornem a ser contundents i ens aconseguim portar un complicat partit.

Demà més contra CV MONTESIÓN!

Limpiezas Candor Cad Mas vs. Mateu Motors Cad Mas

Derbi entre els equips cadets on ambdós equips mostraren les seves capacitats i habilitats entrenades durant la temporada.

Va ser un joc controlat per l’equip Limpiezas Candor, on així i tot els jugadors de Mateu Motors no deixaven caure ni una pilota

Continuem així equips

MPT INF MAS CV PÒRTOL VS. CV ESPORLES

RESULTAT: 1-3; 9-25/25-22/14-25/16-25

Partit marcat per la veterania dels jugadors de CV Esporles amb un major control de la pilota.

Així i tot, els nostres joves jugadors amb tan sols un bagatge de dos mesos d’entrenaments varen aconseguir emportar-se un set on es va poder veure una gran evolució en el seu joc, sobretot en el servei i la construcció de l’atac on el percentatge d’errors va disminuir donant molta més continuïtat a cada joc.

L’equip tècnic continua donant entrada al partit a tots els jugadors perquè vagin tenint minuts del joc per assolir més experiència.

Molta satisfacció per la progressió que està tenint l’equip

Derrota d’EQS elèctrica Inf fem VS. CV Algaida amb un 1-3

Partit difícil per a les jugadores d’EQS Elèctrica a causa d’un gran servei rival.

L’equip EQS elèctrica va saber contrarestar-ho amb una bona recepció va haver-hi millora en el nostre joc respecte a altres jornades.

Es va notar el treball i l’actitud de les jugadores en el joc, desplegant una bona defensa.

Podeu veure l’emoció al vídeo de guanyar el primer set de la temporada.Continuem avançant

Tercera victòria consecutiva per a les nostres jugadores d’ES MERCA  per 3-0 davant el CV Sagrat Cor.

Encara que en tot moment vam ser per davant del marcador, el joc de les nostres jugadores  no va reflectir el nivell al qual poden arribar; amb alguns errors a causa de la falta de concentració.

No obstant això, en l’últim set ens vam posar les piles i vam aconseguir que la diferència que hi havia entre els dos equips, tècnicament com tàcticament, es demostrés també en el tanteig del parcial.

Enhorabona per aquesta victòria, però ara no és moment de relaxar-se, reprenguem el bon camí que havíem agafat en anteriors partits.

Per totes, jugadores, que encara queda molta lliga!

VAMOS PORTOL ‼️

Derrota de CAFÉ DEL PARQUE CAD FEM davant el CV Rafall Vell per 3-1.

Els dos primers sets les jugadores van jugar cohibides per la sorollosa i animada afició rival, notant-se la seva falta d’experiència per a no permetre que això les desanimés. No obstant això, en els següents parcials van aconseguir sobreposar-se a això, començant a deixar-se anar en la pista, realitzant passis molt bons a les colocadoras que van permetre unes rematades contundents i efectius.

L’ànim de tot l’equip va anar augmentant progressivament, assolint portar-nos el tercer set i lluitant fins al final el quart. El bon joc va ser acompanyat per les famílies implicades que van batallar pel títol de millor afició, perquè no van deixar d’animar a les jugadores en cap moment.

Des del cos tècnic volem fer un especial esment a Noa, ja que malgrat ser el seu primer any jugant, va estar a l’altura de la trobada en tot moment i va fer un partidazo. Esmentar també a les dues infantils que van pujar amb nosaltres, Emma i Naroa, perquè per a ser el seu primer partit en una categoria superior van agafar molta responsabilitat i van complir a la perfecció el seu rol com líberos, no permetent que cap pilota caigués a terra.

Enhorabona a totes pel gran partit que van fer, malgrat el resultat, i moltíssim ànim, que això no ha fet més que començar. Si seguim per aquesta línia de millora arribarem molt lluny

Derrota del TRANS-ILLES cadet femení enfront de CV Mayurqa, amb un 3-1 S1: 25-15 / S2: 25-18 / S3: 21-25 / S4: 26-24

Al principi va costar agafar la dinàmica del partit, cometent errors en recepció que fins ara no s’havien vist.

Encara que durant el tercer i quart set va millorar, permetent així a l’equip atacar amb confiança. Amb aquesta dinàmica es va assolint el tercer set i lluitant el quart però amb ganes de competir un cinquè set