InicioDEPORTESVOLEI PÒRTOLResultados de los partidos jugados por los equipos del CV Pòrtol

Resultados de los partidos jugados por los equipos del CV Pòrtol

Crónicas y fotos CV Pòrtol
Partits de jornada (13/14/15/Gener)

DERROTA D’EQS ELÈCTRICA INF FEM VS. PORTO CRISTO.

Les jugadores d’EQS ELÈCTRICA comencen el partit endollades, cometent pocs errors de servei, però fins i tot així l’equip rival amb un molt bon servei ens va fer molt de mal, acabant amb un 25-17! El segon set comencem a baix d’inici, i entre la falta d’actitud i l’encert del rival atacant, ens van treure molta de punts, acabat el set amb un 25-16. En l’últim set, les jugadores anaven per molt bon camí, reprenent una dinàmica positiva fins que una ratxa de bons treguis rivals ens va desequilibrar i ens van treure avantatge, fins a acabar el partit amb un 25-11

VICTÒRIA D’ES CRUCE INF MAS Negre  vs. SANT JOSEP OBRER AMB UN 3-0.

Bones sensacions en el retorn a la competició després de l’aturada per les festes de Nadal.Els sets varen acabar sempre guanyat i amb bastant diferència del rival. Continuem creixent com a persones i com a grup. A continuar treballant per seguir en aquesta línea.

VICTÒRIA DE VIATGES LLABRÉS VS. CV EIVISSA

Última jornada de la primera volta del campionat i nova victòria per a nosaltres. Després del viatge a l’illa veïna Eivissa…arribem al partit una mica esgotats amb cansament però amb ganes de jugar Un primer set impecable amb tot just fallades i una gran feina en defensa i atac aconseguim una còmoda victòria 13.25 En el segon set comencem massa relaxats i una mica freds, la qual cosa ens porta a una igualtat màxima que es decideix per petits detalls a final de set per a poder guanyar-ho 22.25. Ja en el tercer set amb una bona xerrada d’equip entre tots els companys s’inicia de manera espectacular el set i s’assoleix de nou una còmoda victòria per 17.25 i aconseguint la 8a victòria consecutiva. Un pas més prop del nostre objectiu

Derrota amb CLUB VOLEIBOL PÒRTOL vs. CV ARENYS amb un 1-3.

EL CLUB VOLEIBOL PÒRTOL comença la 2a volta amb una derrota, però que ens va deixar un bon sabor de boca perquè l’equip ho va donar tot, moltes baixes que ens van condicionar la preparació durant la setmana i el partit en si. Els 2 primers sets van ser igualats fins al punt 10 en els quals l’Arenys s’enlairava uns punts per errors nostres que donaven peu a tancar el punt en el K2 per a l’equip contrari.  El 3er set trobem una bona línia de joc que va complicar a l’Arenys i ens va permetre jugar amb major tranquil·litat i guanyar el set. El quart van anar ser similars als 2 primers. Només puc donar-los les gràcies als jugadors perquè van fer un gran esforç on alguns jugadors van haver de jugar en posicions no habituals per a ells per les baixes de l’equip. A seguir i gaudir d’aquesta segona volta que segur que ens oferirà bons resultats.

VICTÒRIA D’ AG CHILDREN CV PÒRTOL INF MAS VS. CV ARTÀ

Partit corresponent a la desena jornada de lliga, on després de guanyar a un altre equip de Pòrtol, AG CHILDREN CVP INF MAS  es manten en la 2️na posició de la taula havent perdut únicament contra els actuals líders. Cal destacar les bones ratxes de servei, i reconèixer els avanços tant tècnics com tàctics que està fent el grup, havent d’intensificar en els pròxims entrenaments la part tàctica quant a posicionament en pista!  Reconèixer al CLUB VOLEIBOL ARTÀ, com un digníssim rival que ens va posar entre les cordes, en el segon set.

MATEU MOTORS vs. CV SÓLLER

Una nova derrota per a Mateu Motors, Aquesta vegada contra els segons classificats, CV SÓLLER. MATEU MOTORS  no han sabut resoldre els errors i els van facilitar la victòria a l’equip rival que han estat superiors en tot moment. A continuar treballant i confiar a revertir la situació.

Derrota d’Open Marratxí vs. CV PETRA

Bon partit de les jugadores enfront d’un gran CV PETRA. En el primer i el segon set ens ha fallat la recepció, debut al potent servei del rival. En el tercer set les jugadores han remuntat i guanyat el set amb un 25-23!El 4 set ha mantingut el nivell, però els nirvis ens han fet perdre el partit amb un 20-25. Les nostres jugadores d’Open Marratxí evolucionen cada vegada més ràpid…A continuar treballant!

Limpiezas Candor vs. CV Artà amb victòria a casa amb un 3-0

Bon partit dels nostres jugadors contra CV ARTÀ. Els nostres jugadors de Limpiezas Candor han demostrat un gran nivell en el K1, amb el seu servei A continuar treballant i polir errors sobretot en el K2 I als nostres bloqueigs I defensa. Amb objectius per poder seguir treballant aquestes setmanes després de Nadal.

Victòria de RSM CVP 2na Nacional Mas vs. CV SON FERRER

Bon partit dels nostres jugadors de RSM contra un gran Cv Son Ferrer. Un partit molt igualat en tot moment amb set acabats en 25- 21 / 25-22 / 23-25 / 25-21. Els nostres han guanyat reforçant el K2 i mostrant un dels valors essencials al nostre club: el companyerisme.

A continuar treballant i sumant victòries.

Motocity vs Manacor, primera victòria del any!

Primer partit de l’equip MOTOCITY cadet després de les vacances de NadalPrimera victòria de l’any davant del CV MANACOR. El partit ha estat acompanyat d’un molt bon joc grupal que va aconseguir controlar la trobada en tot moment. És una passada el creixement del grup en aquests últims mesos. A continuar treballant.

Tie break de CAN PEP CARNS I DELÍCIES VS CV CIUTADELLA MENORCA

Partit en el qual vam ser de més a menys, en aquesta primera trobada de l’any comencem a gas, guanyant el primer set 25-10, després van aparèixer algunes fallades no forçades, dubtes i millor joc de l’equip contrari el que va provocar que el partit s’igualarà fins a l’últim moment. Només cal mirar el resultat dels sets per veure el nivell de les nostres jugadores i l’equip rival! S2: 22-25 / S3: 29-27 / S4: 21-25 / S5: 11-15. Cal continuar treballant perquè ja sabem que aspecte ens costa més i també coneixem com podem arribar a jugar, que és espectacular.

Derrota de MOTORISA inf fem vs Cv SÓLLER

Mal començament d’any del nostre MOTORISA infantil femení. El dissabte ens desplacem a Sóller per a jugar contra les terceres classificades, un equip molt ben ordenat en defensa i amb un bon atac.  Les nostres jugadores van començar el primer set una mica fredes, però a poc a poc es van ficar en el partit fent un bon set perdent 25-22. A partir d’aquí vam moltes fallades de servei i errors de recepció perdent els dos sets per 25-13 i 25-12. El primer set no vam saber canviar l’actitud que va perjudicar tot el partit. Ara sabem que hem de millorar als entrenaments i com a equip per les següents jornades.